Ενημέρωση από το Κερατσίνι

Διάφορα

23.40: Οι μπάτσοι εισέβαλαν στο Δημαρχείο Κερατσινίου παρακάμπτοντας τις τυπικές αντιστάσεις της δημοτικής αρχής που απαιτούσε την απομάκρυνση των ΜΑΤ από το κτίριο.41 περίπου σύντροφοι και συντρόφισσες προσήχθησαν καταρχήν στον Πειραιά και τώρα μεταφέρονται στο Μεταγωγών της Π. Ράλλη. Μέχρι στιγμής  υπάρχει  μαρτυρία για κακοποίηση ενός εκ των 41 προσαχθέντων. Οι 3 προσαχθείσες συντρόφισσες του απογεύματος έχουν αφεθεί ελεύθερες.

21.00: Μετά την εισβολή μπάτσων στις 17.00 στο αναρχικό στέκι Ρεσάλτο στο Κερατσίνι και την προσαγωγή 21 συντρόφων/ ισών (http://anarxiko-resalto.blogspot.com/2009/12/blog-post_05.html), 100 περίπου αλληλέγγυοι/ ες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι και με πορεία επιχείρησαν να προσεγγίσουν το Ρεσάλτο όπου ήταν περικυκλωμένο από ΜΑΤ. Όταν η πορεία πλησίασε οι μπάτσοι κλείστηκαν μέσα στον χώρο του Ρεσάλτο και μετά από συμπλοκές ο κόσμος αποχώρησε συντεταγμένα προς την πλατεία Λαού όπου και διαλύθηκε. Παράλληλα, λίγο μετά την γνωστοποίηση της εισβολής μπάτσων στο Ρεσάλτο, σύντροφοι/ ισσες συγκεντρώθηκαν στο δημαρχείο του Κερατσινίου το οποίο και κατέλαβαν σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες. Αυτή τη στιγμή το δημαρχείο είναι περικυκλωμένο από ΜΑΤατζήδες.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει επιπλέον 3 πρασαγωγές.

Εκτενέστερη ενημέρωση θα υπάρξει στο indymedia όταν βρεθεί ξανά σε λειτουργία.

1 Comment

1 Comment

  1. πρτφ  •  Dec 5, 2009 @11:37 pm

    αφέθηκαν οι γυναίκες ήρθε μια πληροφορία από τηλ
    επιβεβαιώνεται;

Leave a Reply

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>css.php