Ακάθεκτη η κρατική αθλιότητα στην Πέτρου Ράλλη

Πέτρου Ράλλη/ Μεταγωγών

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που τραβήχτηκαν πριν από λίγη ώρα η κρατική τακτική της αθλιότητας συνεχίζεται ακάθεκτη στην οδό Σαλαμινίας. Μέσα στην αφόρητη ζέστη πρόσφυγες περιμένουν σχεδόν μάταια να πάρουν το μαγικό χαρτάκι για την… κατάθεση αίτησης …για την παροχή ασυλίας. Οι μαρτυρίες των προσφύγων για ξυλοδαρμούς και απεχθή συμπεριφορά από τους αστυνομικούς συνεχίζουν να είναι εκνευριστικές για τη διάρκεια μέσα στο χρόνο και την αμείωτη πανομοιότυπη ένταση της βαρβαρότητας των ένστολων ανθρωποειδών.  Σε ένα φόντο μαζικών κρατικών ρατσιστικών πογκρόμ η Σαλαμινίας παραμένει με το ίδιο  διαχρονικό μουντό και θλιβερό της χρώμα. Λίγες μόνο αλλαγές.  Οι αφρικανοί προωθούνται γρήγορα στην ουρά με εξαίρεση τους Μαροκινούς τον τελευταίο μήνα. Η επιλεκτικότητα των “επικεφαλής”, με δεδομένο τον αποκλεισμό προσφύγων σπό την κεντρική Ασία,  έχει αμφιβόλου ορθολογικότητας κριτήρια… Τζόγος. Δείχνουν με το δάχτυλο ανθρώπους, εσύ, εσύ…κι εσύ…Περάστε! Ελάχιστοι χαμογελούν ανάμεσα σε εκατοντάδες ταλαιπωρημένους ανθρώπους.

[kaltura-widget wid=”uwql96l2o8″ width=”400″ height=”365″ addpermission=”2″ editpermission=”2″ align=”center” /]

Το περιπολικό απαγορεύει την πρόσβαση στην Σαλαμινίας  σε οποιονδήποτε έχει χαρτιά!… Όσο για την κατάσταση “σα να μην πέρασε μια μέρα” από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκαν οι τρεις μετανάστες μέσα στο 2008.

No Comments

Leave a Reply

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>css.php