Για την Κωνσταντίνα Κούνεβα

Η υγεία της Κωνσταντίνας καλυτερεύει. Ήδη μπορεί και μιλάει με τη βοήθεια ενός μηχανήματος. Μπορεί επίσης να σταθεί όρθια και να περπατήσει. Οι ζημιές στο στομάχι και τον οισοφάγο είναι πολύ μεγάλες και σίγουρα θα χρειαστεί εγχειρήσεις στο εξωτερικό. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την ασφαλιστική κάλυψη και η Κωνσταντίνα είναι οικονομικά εκτεθειμένη. Η οικονομική ενίσχυση από μεριάς των αλληλέγγυων πρέπει να συνεχιστεί και να επιταθεί.
Έχει αρνηθεί την πρόταση που της έγινε από κόμματα της καθεστωτικής αριστεράς για υποψηφιότητα στις επόμενες βουλετικές εκλογές. Δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να ενταχθεί σε κανένα κόμμα και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το σωματείο της.
Έχουν ήδη διατυπωθεί στο σωματείο καταγγελίες για ξυλοδαρμό τριών αλβανίδων καθαριστριών από “αγνώστους”. Επισης καθαρίστριες που ενεργοποιούνται γύρω από το σωματείο παρακολουθούνται από “περίεργους τύπους”.
Η υπόθεση της Κ. Κούνεβα και της υπενοικίασης εργαζομένων, των χυδαίων υπεργολαβιών, του σκλαβοπάζαρου βρίσκεται μόλις στην αρχή. Η υπόθεση είναι στα δικά μας χέρια όσο κι αν τον τελευταίο καιρό ενεργοποιούνται οι κοινωνικοί και πολιτικοί διαμεσολαβητές για να την διευθετήσουν κατά πως συμφέρει την διαιώνιση των υπαρχουσών συνθηκών.

Να μην λείψει κανείς από την σημερινή πορεία αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα
Προπύλαια στις 6μμ

2 thoughts on “Για την Κωνσταντίνα Κούνεβα”

  1. αν θελετε παιδια εξηγηστε εγω αν θελω να βαλω συνδεσμους σε μια αναρτηση μου τι πρεπει να κανω

  2. Στο μενού των αναρτήσεων δίπλα στα τετραγωνάκια που αφορούν εισαγωγή φωτογραφίας ή βίντεο έχει κάτι σαν κρίκο αλυσίδας και αν φέρεις το ποντίκι πάνω του γράφει link. Αν το πατήσεις θα σε καθοδηγήσει για το τί πρέπει να κάνεις. Για δοκίμασε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *