Ένα τραγικό απόγευμα σήμερα…

Η είδηση:

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, στη διασταύρωση της Ιεράς οδού με την οδό Παπαναστασίου, στο Αιγάλεω.


Το βρέφος, σύμφωνα με την αστυνομία, έπεσε στο δρόμο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να το παρασύρει διερχόμενο λεωφορείο της ΕΘΕΛ. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το ηλικίας μόλις 5,5 μηνών κοριτσάκι, έπεσε από το καρότσι του στον δρόμο ακριβώς την ώρα που διερχόταν το λεωφορείο.

Το μωρό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο δυτικής Αττικής, πρώην λοιμωδών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

One thought on “Ένα τραγικό απόγευμα σήμερα…”

  1. Εγώ απ’όσα ακούστηκαν στη γειτονιά κατάλαβα ότι δεν ήταν δεμένη η ζώνη στο καροτσάκι. Έτσι αφού πέρασε πρώτα η πρώτη ρόδα του λεωφορείου, είτε η μάνα ξεκίνησε να κατεβάζει το καροτσάκι στο δρόμο για να τον διασχίσει και στο κατέβασμα το βρέφος γλίστρησε είτε απλά πήγε να το προχωρήσει και κάπου η ρόδα απ’το καρότσι σκόνταψε “αδειάζοντας” το άτυχο βρέφος στο δρόμο.
    Όπως και να έχει, το θανάσιμο χτύπημα το έλαβε από την πίσω ρόδα του λεωφορείου.

    Βέβαια λίγη σημασία έχουν όλες αυτές οι λεπτομέρειες όταν μιλάμε για ένα τόσο τραγικό γεγονός! Απλά στην αρχή υπήρξε μια υπόνοια ότι το βρέφος έπεσε στο δρόμο πρωτού περάσει το λεωφορείο και ίσως ο οδηγός είχε τη δυνατότητα να το αποφύγει. Απ’ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει…

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια του βρέφους και κουράγιο…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *