από τα χασμουρητά του δημοτικού συμβουλίου στα κότερα του Βγενόπουλου

Δημαρχείο Αιγάλεω. Δημοτικό Συμβούλιο 11 Μάη 2010. Απίσχανση συμμετοχικότητας ακόμη κι όταν, τέτοιες μέρες, συζητιέται η υπόθεση των συμβασιούχων εργαζομένων στον δήμο…

Απ' έξω οι συμβασιούχοι…κι ο Νικολιτσόπουλος (ειδικός εμπειρογνώμων επί των εργασιακών σχέσεων και των τηλεοπτικών παραθύρων).

και ένα πανώ των  εργαζομένων στον δήμο

Η τράπεζα Marfin στο Αιγάλεω με μαύρη σημαία στην πρόσοψη. Στη σημερινή "γλαφυρή" και κροκοδείλια  επιστολή του ο Βγενόπουλος δηλώνει ότι πληρούνταν όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας του υποκαταστήματος της Σταδίου χωρίς να εξηγεί πώς την ίδια στιγμή δεν λειτούργησε τίποτε πέρα από δύο πυροσβεστήρες χειρός. Με μότο τη φράση: "δεν μας αγγίζει!" επιχειρεί μια επικοινωνιακή άσκηση όπου για μια ακόμη φορά απλά επιβεβαιώνεται το εύρος του αναισθητικού λίπους στην λεία επιδερμίδα των παχύδερμων. Δεν τους αγγίζει τίποτα!  Δεν προσπερνάμε την υπόθεση αυτή (έχουμε πολλά να αναστοχαστούμε για τον άδικο χαμό των 3 ανθρώπων) αλλά δεν μπορούμε να μην έχουμε μια γαργαλιστική απορία για τον Βγενόπουλο:

Η μαύρη σημαία έχει αναρτηθεί και στα τρία κότερα του;

3 thoughts on “από τα χασμουρητά του δημοτικού συμβουλίου στα κότερα του Βγενόπουλου”

  1. Ερώτηση προς πρωτοβουλία:
    Ο Νικολιτσόπουλος που αναφέρετε επειδή δεν μπορώ να διακρίνω στην φωτο, είναι ο γνωστός εργατολόγος της υπόθεσης Ζαχόπουλου – νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ και κολλητάρι του Πολυζογόπουλου;;; Και αν ναι, ενημερώστε αν γνωρίζεται πως βρέθηκε στο συμβούλιο και ποιος ο σκοπός του οσον αφορά τα προβλήματα των εργαζομένων του Δήμου!

  2. Ναι αυτός είναι, ο Χρήστος Νικολιτσόπουλος. Ήταν επίσημα παρών στο δημοτικό συμβούλιο ως εργατολόγος, σχετικά με τη δικαστική υπόθεση των συμβασιούχων στον δήμο.

  3. Τώρα δέσανε οι άνθρωποι…Σύντροφοι λέτε να αποπειραθεί πάλι να αυτοκτονήσει όπως έκανε και με την υπόθεση Ζαχόπουλου όταν τον είχανε μπαγλαρώσει, αν δεν δικαιωθούν οι συμβασιούχοι??Χλωμό εεε???Αααα ρε λαμόγιο…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *