Μικρό σχόλιο στη τροχιά της συγκυρίας…

Εν μέσω των καταστροφικών αποτελεσμάτων της επιθετικότητας της Εξουσίας ενάντια στο φυσικό περιβάλλον και των πυρκαγιών που ανοίγουν νέους δρόμους για τις μπουλντόζες της ανάπτυξης και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης των πρώην δασικών εκτάσεων, δεν ξεχνάμε τον Θοδωρή Ηλιόπουλο που διανύει την 46η ημέρα απεργίας πείνας. Ο Θοδωρής νοσηλεύεται από την Παρασκευή στο νοσοκομείο Σωτηρία σε κρίσιμη, πλέον, κατάσταση.

Σήμερα, Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Αποφυλάκιση του Θ. Ηλιόπουλου καλούνται σε πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού συγκεντρώσεις και συναυλίες.

Αύριο, η Ανοιχτή Συνέλευση Εξεγερμένων για την Αλληλεγγύη στους Διωκόμενους της Εξέγερσης καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Θοδωρή στο νοσοκομείο Σωτηρία στις 18.30, ενώ τη Πέμπτη πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία καλούν σε πορεία στις 19.00 στα Προπύλαια.

27/08 Update

Αποφυλακίστηκε σήμερα ο Θ. Ηλιόπουλος μετά από 49 ημέρες απεργίας πείνας και με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα και την υποχρεωτική παρουσία του κάθε 15 ημέρες σε αστυνομικό τμήμα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *